Wednesday, October 12, 2016

Различно усещане за сън с матраци Sunplor

За нас качествения сън е много важен, а вие имате възможността да се възползвате от това.

Sunplor добрият сън се основава на съвременни технологии, истинско майсторство, непрестанни тестове и и внимателно подбрани материали. Когато спите в леглата ни, тялото ви получава своето спокойствие на базата на 75 години проучвания и разработвания.

Непрекъсната обработка на дизайна на пружината на матраците ни
Нашата модерна система от пружини  се състои от няколко хиляди взаимосвързани намотки, изработени от висококачествена стомана, които работят заедно, за да се осигури максимално освобождаване на напрежението. Този дизайн осигурява много по-равномерно разпределение на натиска и нивото на облекчение, благодарението на намотките, които работят независимо едни от други. Традиционният матрак обикновено  има около 1000 пружини. Нашите луксозни легла имат до четири пъти количеството пружини, разположени в няколко слоя. Долният слой на пружините осигурява дълбоко окачване и поглъща телесно тегло. Горният слой подкрепя и следва контурите на тялото ви, което е хармонично и и внимателно преценено взаимодействие, с цел да осигури максимален  комфорт по време на сън.

Пружините се състоят от сменяеми пружинени касети, подредени според три зоната на комфорт на тялото: раменете, бедрата и краката. Всяка зона може да бъде оборудван с мека, средно твърда или твърда касета. Това позволява на двете страни на леглото да бъдат пригодени да отговарят на индивидуалните предпочитания и нужди, като например бременност и болки в гърба.

Нашите изследвания и резултатите от тях
Ние нямаше да бъдем там, където сме днес без постоянните проучвания и желанието на Sunplor да се подобрява постоянно. Ние сме лидер в индустрията в областта на изследванията на съня на леглото и нашите многобройни тестове показват много добри резултати.

Тестове за налягане
Нашите стимулационни тестове за компресия показват различното разпределяне на натиска от тялото. Натискът от тези легла е не само по-нисък, но също така и по-равномерно разпределен в сравнение с други легла.

Тестове за издръжливост
За да тестват силата на леглата Sunplor ние използваме Фингал - сляпо на 280-килограмово, чучело, направено от  масивна дървесина. През седмицата ние търкаляме това чучело напред и назад по новопроизведените легла 600,000 пъти, приравнявайки ги на 30 години използване от човека. Тези тестове показват, че едно легло  Sunplor трае по-дълго, отколкото един обикновен матрак.

No comments:

Post a Comment